Sluiten
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Bestel- / Bezorg informatie

 

Transport / Bezorging buiten 60 km rondom Oldenzaal:
De bezorging vind plaats door onze transporteurs DHL of HST op werkdagen (ma. t/m. vr.) tussen 8.00 en 17.00 uur, indien u niet dagelijks geopend bent verzoeken wij u dit vooraf door te geven om te kijken of we een oplossing kunnen bedenken. De standaard levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen, veel items worden de dag van bestellen reeds verzonden, uitzonderingen worden direct met u gecommuniceerd. Onderstaande merken hebben vaak een langere levertijd (tenzij we afspraken over afnamen hebben gemaakt en stock houden voor u):
- Diversey & Ecolab 3 รก 5 werkdagen    


Transport / Bezorging binnen de straal van 60 km om Oldenzaal:
De bezorging vind plaats in eigen beheer, hierdoor zijn de kosten lager en daarom adviseren wij om niet in de webshop te bestellen. We maken graag een offerte op maat voor u, neem vrijblijvend contact op.


Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m. vrijdag
  830 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur


Afhaaltijden:
maandag t/m. vrijdag
  900 - 12.00 uur
13.00 - 15.00 uur
*buiten deze tijden op aanvraag mogelijk


Prijs op aanvraag:
In onze webshop zult u bij sommige artikelen "prijs op aanvraag*" zien staan, deze artikelen stonden volgens onze leveranciers te laag geprijsd online. Maak uw wensen aan ons bekend qua gewenst aantallen en de afleverlocatie en we maken een vrijblijvende voorstel op maat voor u.
Mail uw aanvraag naar info@safe-clean.nl bij voorbaat dank.


Betaalmogelijkheden:
* Ideal / MisterCash / Bancontact
tijdens het afrekenen kunt u voor deze optie kiezen

* Creditcards
tijdens het afrekenen kunt u voor deze optie kiezen

* Bank betaling handmatig
tijdens het afrekenen kunt u voor deze optie kiezen

* Rembours
stuur een e-mail naar info@safe-clean.nl met daarin de artikelen die u wenst te bestellen inclusief de aantallen, wij nemen dan contact met u op.


* Automatische incasso
stuur een e-mail naar info@safe-clean.nl met daarin de artikelen die u wenst te bestellen inclusief de aantallen en een uittreksel van de KVK.
Wij nemen dan contact met u op met betrekking tot de eventuele mogelijkheden.


Voor "nieuwe" relaties:
mr. Safe & Clean is erbij gebaat om een totaalprogramma op het gebied van o.a. reinigings-, veiligheids-, onderhouds-, wellness & koffie artikelen te leveren van goede kwaliteit tegen scherp concurrerende prijzen. Indien u ons een kosteloze inventarisatie met advies op locatie laat maken, wat u slechts circa 15 min. van uw tijd zal kosten zullen wij u positief verrassen met een scherpe offerte inclusief vrijblijvend advies. Mocht u een bestelling plaatsen bij ons, dan zullen wij de grootste zorg bieden aan een correcte afhandeling en danken wij u bij voorbaat voor het in ons gestelde vertrouwen.