Sluiten
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Duurzaam ondernemen

EU Ecolabel en Duurzaam Schoonmaken Certificaat voor mr. Safe & Clean

mr. Safe & Clean EU Ecolabel

mr. Safe & Clean heeft haar assortiment uitbereid met een complete lijn Ecolabel producten. De producten zijn gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke keurmeesters van het EU Ecolabel. In een tijd waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt kunt u met het mr. Safe & Clean Ecolabel assortiment uw gehele schoonmaakproces duurzaam maken. Van vloer- tot sanitairreiniging voor elk schoonmaakvraagstuk biedt mr.Safe & Clean een duurzame oplossing. Voor meer infomatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop binnendienst of direct bestellen in onze webshop. 

Duurzaam Schoonmaken Certificaat 

De industrie is voor heel Europa begonnen met een nieuw initiatief, het Charter voor Duurzaam Schoonmaken, om duurzaamheid te bevorderen bij bedrijven die was- en reinigingsmiddelen en andere onderhoudsproducten voor huishoudelijk en professioneel gebruik produceren. Dit zal helpen om de gezondheid en de veiligheid van de burgers te bewaren en het milieu voor de komende generaties te beschermen. Als u op een was- en reinigings- middel of een onderhoudsproduct het symbool respectievelijk de symbolen van het Charter ziet, weet u dat het bedrijf zich aan dit Charter heeft verbonden. 

mr. Safe & Clean is een van de eerste schoonmaakgroothandels in Nederland die haar complete lijn mr. SAFE & CLEAN Eigenmerk reinigingsmiddelen mag voorzien van dit symbool! Indien gewenst kunt u via info@safe-clean.nl een kopie opvragen van het certificaat.

Recycling machines

Machines die niet meer geschikt zijn voor herstel worden door ons volledig gerecycled, zodat alle componenten hergebruikt kunnen worden