EU Ecolabel en Duurzaam Schoonmaken Certificaat voor MF Safe & Clean

MF Safe & Clean EU Ecolabel

MF Safe & Clean heeft haar assortiment uitbereid met een complete lijn Ecolabel producten. De producten zijn gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke keurmeesters van het EU Ecolabel. In een tijd waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt kunt u met het MF Safe & Clean Ecolabel assortiment uw gehele schoonmaakproces duurzaam maken. Van vloer- tot sanitairreiniging voor elk schoonmaakvraagstuk biedt MF Safe & Clean een duurzame oplossing. Voor meer infomatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop binnendienst of direct bestellen in onze webshop.


Duurzaam Schoonmaken Certificaat

De industrie is voor heel Europa begonnen met een nieuw initiatief, het Charter voor Duurzaam Schoonmaken, om duurzaamheid te bevorderen bij bedrijven die was- en reinigingsmiddelen en andere onderhoudsproducten voor huishoudelijk en professioneel gebruik produceren. Dit zal helpen om de gezondheid en de veiligheid van de burgers te bewaren en het milieu voor de komende generaties te beschermen. Als u op een was- en reinigings- middel of een onderhoudsproduct het symbool respectievelijk de symbolen van het Charter ziet, weet u dat het bedrijf zich aan dit Charter heeft verbonden.


MF Safe & Clean is een van de eerste schoonmaakgroothandels in Nederland die haar complete lijn MF SAFE & CLEAN Eigenmerk reinigingsmiddelen mag voorzien van dit symbool! De komende maanden worden al onze etiketten voorzien van dit symbool. Indien gewenst kunt u via info@safe-clean.nl een kopie opvragen van het certificaat.

Winkelwagen
Artikelen: 0
Prijs: € 0,00
U bent niet ingelogd.
Vraag vrijblijvend informatie aan
iDeal
Acties
Nieuws
Login bestaande relatie

Contact
MF Safe & Clean
Ainsworthstraat 34
7575 BT Oldenzaal
Tel: 0541-530444
Fax: 0541-221119
Mail: info@safe-clean.nl