Nieuws

Bedrijfs kleding en PBM's met bedrijfslogo of slogan!

Bedrukken & Borduren van Bedrijfskleding

Bij MF Safe & Clean is het mogelijk om de bedrijfskleding naar uw wensen te laten bedrukken of borduren met uw eigen bedrijfslogo en / of slogan.

Meer exclusiviteit en uitstraling door bedrukken of borduren.
Door uw bedrijfskleding te bedrukken of borduren met uw eigen bedrijfslogo zorgt dit voor meer exclusiviteit en uitstraling van uw bedrijf. Wanneer de gezamenlijke grootte van de logo’s meer dan 70 cm2 is, is de bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar.

Bedrijfskleding inkoop proces.
Het opnemen van de wensen / het leveren van een passerie / het bedrukken van de bedrijfskleding / het indien gewenst aanleveren in gepersonaliseerde pakketten per werknemer wordt door MF Safe & Clean volledig verzorgt. Dit zorgt voor snelle leveringen en flexibiliteit. Bij het bedrukken van bedrijfskleding kan er voor verschillende technieken worden gekozen. De keuze hangt af van verschillende factoren. Zo is het belangrijk in welke oplage het bedrukken moet plaatsvinden.

Flex-transfers
Bij flex-transfers wordt het bedrijfslogo per kleur in folie uitgesneden. Hierna wordt het te bedrukken logo met hoge temperatuur op de bedrijfskleding geperst. Het voordeel van bedrukken met flex is dat deze techniek zeer geschikt is voor kleine aantallen. Het is dus mogelijk om ook kleine aantallen met uw bedrijfslogo te bedrukken, dit is bijvoorbeeld handig als u een nabestelling heeft van enkele stuks.

Zeefdruk
Heeft u grote aantallen? dan is het bedrukken door middel van zeefdruk vaak een voordeliger optie. Bij de zeefdruk techniek wordt er gebruik gemaakt van een zeefdruk raam. De inkt wordt dan door het zeefdruk raam op de kleding gedrukt.

Bedrijfskleding borduren
Bij borduren wordt gebruik gemaakt van garen. deze garen worden op de bedrijfskleding geborduurd. Het borduren wordt aangestuurd door een computergestuurde machine.

Voor het borduren van de bedrijfskleding werken we met een vaste partner die zorg draagt voor hoogwaardige borduringen. Borduren kan worden toegepast op allerlei soorten stof. Wel is het erg belangrijk bij borduren dat er genoeg steken in het logo worden verwerkt. Wanneer er tijdens het borduren te weinig steken worden verwerkt in het logo bevorderd dit niet de kwaliteit.

Wij denken graag met uw mee wat voor u de beste mogelijkheid is!

Wilt u meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

Winkelwagen
Artikelen: 0
Prijs: € 0,00
U bent niet ingelogd.
Vraag vrijblijvend informatie aan
iDeal
Acties
Nieuws
Login bestaande relatie

Contact
MF Safe & Clean
Ainsworthstraat 34
7575 BT Oldenzaal
Tel: 0541-530444
Fax: 0541-221119
Mail: info@safe-clean.nl